MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 
Аптека Линцура 2 нуди богата листа на лекови, чаеви, средства за дезинфекција, здрава храна и се она што ви е потребно за да си го зачувате вашето здравје.

Се наоѓаме на две локации во Скопје :

ПЗУ Линцура - бул.АСНОМ 28 лок.1 (02 243 4600 )
ПЗУ Линцура 2 -Ул 9 ти Мај бр.36 локал 2 Центар (075 280 082 ) 
 

 Фила Аптека се наоѓа во склоп на клиника Жан Митрев во Скопје и нуди производи потребни за заштита на вашето здравје, најдобри услуги и целосна посветеност за задоволување на  вашите потреби, нудиме широка понуда на билни, витамински производи, односно се што е потребно за КВАЛИТЕТЕН И ЗДРАВ ЖИВОТ!

 

  Telefonski broj: 02/3 104 926

Работно време:

Пон - Пет од 07:00 до 21:00 h

Сабота - Недела : oд 08:00 -16: 00h

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fb Instagram

Аптека Марија се наоѓа во Скопје и Ви стои на располагање со богата палета на лекови, средства, витамини и се она што е потребно за соодветна грижа за себе и вашето здравје. 
Посветени на целосно задоволување на ВАШИТЕ ПОТРЕБИ !
Работиме со ФЗОМ!

Работно време:
 
Пон-пет:  08:00 - 21:00h
Сабота: 08:00 - 20:00h


Посетете не на нашата адреса - се наоѓаме на Ул. Ѓорче Петров бр. 84

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 Аптеките Сарај Фарм нудат голема палета на лекови од домашни и странски производители. Издаваме лекови на рецепт од позитивната листа, нудиме широка понуда на билни, витамински производи, односно се што е потребно за КВАЛИТЕТЕН И ЗДРАВ ЖИВОТ!

Лоцирани сме во Скопје и тоа на три локации:

1. с. Буковиќ                    02 2037682
2. Ул.20. бр.37                 02 2057 133
3. Маршал Тито 14/4      02 2057069


Работно време:Пон - Саб од 08:00 до 21:30
Нед од 09:00 до 16:00

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
 
 

fb Instagram

 
 • Аптека Мека о Тетово нуди производи потребни за заштита на вашето здравје, најдобри услуги и целосна посветеност за задоволување на  вашите потреби.

 • Работно време:Пон - Саб од 08:00 до 20:30
 
 
 

fb Instagram

 
 • Аптека Роса Вита нуди производи потребни за заштита на вашето здравје, најдобри услуги и целосна посветеност за задоволување на  вашите потреби.
  Издаваме лекови на рецепт од позитивната листа, нудиме широка понуда на билни, витамински производи, односно се што е потребно за КВАЛИТЕТЕН И ЗДРАВ ЖИВОТ!

 • Работиме 24/7 , добредојдени сте во секое време !
 
 Meil: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

fb Instagram

 
 • Аптека Мед Фарм во Гостивар ви нуди палета од здрави и квалитетни производи, лекови и сето она што е потребно за вашето здравје.
  Во секое време ве очекува услужлив и позитивен персонал.
 
 Телефон: +389 72 515 302


e-mail:
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Работно време:

Пон - Пет од 08:00 до 20:00
Саб од 08:00 до 18:00

fb Instagram

 
 • Аптека Невен нуди производи потребни за заштита на вашето здравје, најдобри услуги и целосна посветеност за задоволување на  вашите потреби.
  Издаваме лекови на рецепт од позитивната листа, нудиме широка понуда на билни, витамински производи, односно се што е потребно за КВАЛИТЕТЕН И ЗДРАВ ЖИВОТ!

 • Работно време:Пон - Пет од 08:00 до 21:00
  Саб од 08:00 до 20:00


 
 
 

fb Instagram

 
 • Аптека Агро Тренд нуди производи потребни за заштита на вашето здравје, најдобри услуги и целосна посветеност за задоволување на  вашите потреби.

 • Работно време:Пон - Пет од 09:00 до 19:00
  Саб од 08:00 до 16:00
 
 
 

fb Instagram

Медика Фарм е аптека која нуди голема палета на лекови од домашни и странски производители. Издаваме лекови на рецепт од позитивната листа, нудиме широка понуда на билни, витамински производи, односно се што е потребно за КВАЛИТЕТЕН И ЗДРАВ ЖИВОТ!
Се наоѓаме во Струга на адреса Ристо Крле 1


Раб
отно време:
Пон - Пет од 08:00 до 20:00
Саб од 08:00 до 19:00

 

fb Instagram

 

 

Page 1 of 3
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org