MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Андрос Фарм

Friday, 08 May 2020 13:07
Rate this item
(0 votes)

Андросфарм Охрид е компанија која ги бележи своите почетоци уште во 1997 година.  Денес е еден од најголемите капацитети на Балканот за производство на производи од областа на куќна хемија и козметика.

Во производството користиме знаење и технологии од германските фирми Когнис, Кларијант и Дром, а сите суровини кои се користат во производствениот процес се од строго контролирано западно-европско потекло. Нашите производи не се тестирани на животни. Користиме суровини кои одговараат нс европските стандарди за заштита на човекот и природата, па не случајно нашето мото е - Пријатели на природата.

Во последниве години Андросфарм постојано има разни инвестиции во производните капацитети и има континуирано проширување на продажбата во соседните земји, а наскоро и пошироко.
Зголемувањето на побарувачката од година во година е уште една потврда за високиот квалитет, безбедноста и ефикасноста на произвоидте на Андросфарм.

Нашиот постојан раст и развој е резултат на работата на целиот тим на Андросфарм, кој континуирано се стреми за унапредување и промовирање на професионалноста и постојано работи на задоволување на потребите на потрошувачите. Нашата најголема цел е да обезбедиме врвен квалитет, по прифатливи цени, како и унапредување на односите со купувачите,се со цел да одговориме на нивните барања.

Ние постоиме за Вас почитувани потрошувачи и АВАКС производите ги правиме со многу љубов !

Дејности:
хемија и хемиски производи, хигиена - средства, козметика, детергенти - производство

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.www.andros.com.mk

fb Instagram

Read 376 times Last modified on Tuesday, 12 May 2020 12:51
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org