MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Саб: 10:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail: 
web:

fb Instagram

 

Почитувани !

Секој ден е еден нов предизвик за тимот на фризерскиот салон Попај, за грижата кон клиентите и задоволство од сработеното на нашите муштерии. Годината ја стартувавме со тоа што го ветивме и неуморно ги исполнуваме вашите желби за убав изглед кои ги добиваме директно од Вас. Зад нас веруваме дека е уште една успешна година во која работата, реализицијата и квалитетот на услугата беа на прво место.
Со заеднички труд и несебично залагање, напорно работевме и го докажавме нашиот потенцијал како еден од најдобрите дуќани во нашата фела. И во следната  година ќе продолжиме да чекориме понатаму кон надоградување на потенцијалите кои не карактеризираат како целина единствено со Вашата подршка.
Ве повикувам да сораборуваме и во годината што престои.Заедно да се зафатиме со предизвиците и заедно да ви служиме на вас драги клиенти од сите генерации. 

Со почит тим од фризерскиот салон Попај.

Работно време:
Пон - Саб: 10:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail: 
web:

fb Instagram

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.www.ashaya.mk  

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org