MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram


"ЗРАК" - Прилеп е компанија со 100% приватен капитал.Компанијате е основана во 1990 година со основна дејност - производство на материјал за електрична инсталација или поточно - производство на стартери за флуоросцентни светилки, со двајца инженери и вработени тројца електотехничари.
 
Во 1992 година компанијата ја прошири својата дејност со производство на метални производи, главно месинг и бакар и стана претставник на бугарската компанија - "КОСМ" - Софија за македонскиот пазар.
 
Од 2000 година со својата експанзија, започна со производство на соларни колектори (постарата генерација) и монтажа на греење, климатизација и соларни системи.
 
Во моментот, нашата компанија е една од водечките во развојот на соларната енергија во Македонија и производител на рамни селективни колектори со високи перфоманси.Моментално се продаваат во Србија, Босна  и Херцеговина, Црна Гора, Шведска итн.
Сега се работи на развојот на соларни системи за производство на електрична енергија (фотоволтажи) и примена на соларни колектори во ладење.
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
webwww.zrak.com.mk 

fb Instagram

Работно време:
 
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

 

Компанијата ТЕХНО АУТО е една од водечките компании од областа на греење и климатизација која повеќе од 27 години активно работи на Македонскиот пазар и ги нуди следниве производи и услуги:
- Опрема за греење, ладење, климатизација и вентилација
- Проектирање и изведба на системи за греење, ладење и климатизација
- Греење на пелети, Котли и Камини на пелети со врвен квалитет
- Радијаторско греење
- Инсталации за греење на пелети
- Топлински пумпи, чилери, вентилконвектори (фенкојлери)
- Соларни системи
- Калорифери
- Редовно одржување и сервис на опрема за греење, ладење и климатизација

 

Сите производи од продажниот програм на ТЕХНО АУТО се со врвен квалитет и поседуваат сертификати од најпрестижните европски и светски институти за испитување и потврдување на квалитетот и исправноста на производите.

 

Брендови и производи од широката палета на ТЕХНО АУТО, за кои што сме генерални застапници:
 
THERMOFLUX –  Котли и Камини на пелети, Котли на дрва и цврсто гориво

 

PEKPAN – Радијатори

 

SISARKA, DIK FAGUS, SPARROW– Пелети со висок квалитет EN PLUS А1 и А2 Класа

 

RHOSS S.p.a Italy – Топлински пумпи, Чилери, Клима Комори, Вентилконвектори (Фенкојлери)

 

BPS - Калорифери

 

KOSTOPOULOS RADIALAN – Котли на нафта и гас

 

ECOFLAM – Горилници (бренери) на нафта, гас, комбинирани горилници

 

ECOMAX – Котли на нафта и гас

 

ALISEO GROUP / EDEN Italy – фенкојлери (парапетни, касетни, плафонски, каналски)

 

K-FLEX – термо изолација (цевка и ролна)

 

VALSIR – Алупласт цевка

 

ITAP – вентили, спојки, фитинг

 

 

Работно време:

 

Пон - Петок: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

web: www.tehnoauto.com.mk