MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

 
ДОО Техноинг од Струмица се занимава со проектирање на системи за греење и ладење, климатизација и вентилација, изработка на проектна документација за приклучок на гасоводна мрежа, проектирање и изведба на гасоводни системи за греење на природен гас – метан. Изведуваме инсталаци за соларни системи, радијаторско греење, греење и ладење со топлински пумпи, подно греење, фенкојлерско греење и ладење, воздушно греење и ладење, таванско греење и ладење. Исто така, вршиме сервис и инсталации на клима уреди од сите видови, инсталација на ѕидни, парапетни, тавански и каналски клими.
ДОО Техноинг е овластен партнер за сервис и продажба на реномираните германски фирми Viessmann и Bosch.
Поседува лиценца за проектирање и надзор и има сертификат и издава потврди за сервисирање на опрема која работи на природен гас.
Тимот на ДОО Техноинг се состои од: дипл.маш.инж. (отсек: термо техника), дипл.ел.инж., мр.инж.арх., двајца електро-техничари и двајца машински техничари.
 
Референти објекти:
Хотел Сириус - СПА центар, хотелски соби, сали за свадби, Струмица – Греење на нафта, ладење со чилер, климатизација и вентилација
Пицерија Бонита, Струмица – Подно греење, радијаторско греење и соларен систем
Бензинска станица Лукоил, Струмица - Високонапонска и нисконапонска инсталација
Станбена зграда Крмзов-МР, Струмица - Гасификација на станбен објект од 82 станови
Станбена зграда Лав Комерц, Струмица- - Гасификација на станбен објект од 8 станови
Станбена зграда Делукс инжинеринг, Куманово - Гасификација на станбен објект од 44 станови
Гасификација на голем број приватни станбени објекти
Caffe 19, Струмица - Изведба на подно греење, греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
Concept cafe, Струмица - Изведба на подно греење, греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
Хотел Вила Парк, Струмица - Греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
PR caffe, Струмица - Греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
Мотел St. George, Струмица - Греење,ладење, климатизација и вентилација
Хотел Miss Stone, Струмица - Соларен систем за добивање на топла санитарна вода
АБ Мерцедес, Струмица - Греење и ладење со топлинска пумпа
 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
webwww.tehnobitola.com 

fb Instagram

Компанијата ТЕРМО-ВОД се занимава со продажба на материјали и опрема за:
 
- Греење, ладење, вентилација
- Соларни системи
- Водовод
- Санитарии и керамика
- Електро материјали.
 
Проектирање и изведување на објекти од доменот на: термотехнички инсталации (греење-ладење и вентилација), гасоводни инсталации, проекти за заштеда на енергија, обновливи извори на енергија
 
ЕРМО – ВОД е компанија која се занимава со продажба на опрема и материјали за греење, ладење, вентилација, соларни системи, водовод, санитарии, керамика и електро материјали.
ТЕРМО – ВОД, исто така, проектира и изведува објекти од областа на термотехнички инсталации (греење, ладење, вентилации), потоа гасоводни инсталации, проекти за заштеда на енергија и за обновливи извори на енергија.
Компанијата е основана во 2009 година од Сулејман и Кемал Османоски и веќе успеа да отвори три продажни центри, во Струга, во Лабуништа и Подгорци.
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:  www.termo-vod.com 

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Компанијата СОЛАР ТЕХНОМОНТИГ нуди комплетно решение за енергетска ефикасност за Вашите станбени и деловни објекти.
СОЛАР ТЕХНОМОНТИГ е спецјализирана, лиценцирана компанија за монтажа, сервис и продажба на соларни панели
Во делот на системи за централно греење ги изведуваме сите инсталации, заедно со кломплетната електрична и електронска инсталација, сервисирање и програмирање на сите видови котли за централно греење (пелети/струја/нафта/гас).

Се занимаваме и со програмирање на сите видови тајмери за автоматика на мотори, wireless тајмери за контрола на централното греење, видео ПП алармен систем, видео надзор...
Изработка на идејни решенија за ефикасна енергетска ефикасност и консултација
Комплетна изработка на системи за осветлување, со целосна автоматизација.
Поправка на автоматика на индустриски компоненти (електрични плочи, команда на мотори...).

ИЗГРАДБА НА СОЛАРНИ ЕЛЕКТРАНИ

Вршиме проектирање и изградба на соларни електрани по системот “клуч на рака“.
Со оглед дека интегрираме повеќе извори на енергија, како што се соларни панели, соларни колектори, генератори на ветер (ветерници), хидро турбини и топлински пумпи, можеме целосно да го решиме снабдувањето на објектите со електрична и топлинска енергија.
Нашите системи наоѓаат примена кај: приватни куќи, викендички, пловни објекти, системи за наводнување, фарми, надворешно осветлување, соларни електрани, сите други станбени или комерцијални објекти, каде што е потребно да се обезбеди електрична енергија и греење .

ИЗГРАДБА НА СИСТЕМИ НА СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ

Вршиме проектирање и изградба на соларни колектори по системот “клуч на рака“. Нудиме соларни системи за греење на санитарна вода, системи за греење на вода во базените, комбинирани системи со топлински пумпи, воздушни системи на соларни колектори. Нашите системи имаат најдобар однос квалитет- цена, бидејќи користиме опрема од најдобрите светски проиизводители, која ја набавуваме директно од кај нив.

ИЗГРАДБА НА ВЕТЕРНИЦИ

Се смета дека инвестицијата во ветрници е исплатлива, ако просечната брзина на ветрот е поголема од 5m/sec. Ветерници со поголема моќност од 1 MW се инсталираат на височина поголема од 100 метри, додеека помалите генераори на домашна употреба со моќност до 5 kW, може да се инсталираат на височина до 15 метри. Најпогодни локации за ветерници се места без пречки...

ИЗГРАДБА НА СИСТЕМ НА ХИДРОТУРБИНИ – МИНИЕЛЕКТРАНИ

Малите хидроелектрани се голем потенцијал за производство на електрична енергија. Особено се погодни за снабдување со електрична енергија на изолирани подрачја, како што се планински објекти, селски домаќинства, туристички дестинации

ИЗГРАДБА НА СИСТЕМИ НА ТОПЛИНСКИ ПУМПИ

Повеќе од 50% од сончевата енергија се апсорбира во земјата, која со тоа претставува акумулатор на топлинската енергија. Таа енергија може да ја користиме преку топлински пумпи. Тие работат на принципот на законите на термодинамика, според кои енергијата не може да се создаде или уништи туку само да го промени својот облик и местото на постење...

078 333 560

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 19:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Page 1 of 2
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org