MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Повеќегодишна традиција во изработка на торти и колачи...

Дозволете да бидеме дел од Вашите свечености!!!

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 24:00
Саб - Нед: 08:00 - 24:00

e-mail:  
web:

fb Instagram

Највкусната,најубавата најдизејнираната адреса....Слаткарница “Канела Струмица... за самото реноме и бренд зборуваат повеќето од 20години постоење...
Повеќе од 30 вкусови на торти од домашни рецепти и огромниот асортиман на вкусни колачиња единствено во Слаткарница Канела Струмица

Работно време:
Пон -Пет: 08:00- 24:00   
Саб - Нед:08:00 -24:00  

e-mail:
Web:

fb Instagram

ve miks slatkarnica logo1

ВЕ МИКС СЛАТКАРНИЦА - Синоним за квалитетни и вкусни слатки

Производство на сите видови торти, ролати, колачи. Вршиме достава до вашите игротеки, домови, ресторани...

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 24:00
Саб - Нед: 08:00 - 24:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.ve-miks.com.mk

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 24:00
Саб - Нед: 08:00 - 24:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

logo 1429735107 74

Производство на торти и слатки за сите пригоди

Работно време:
Пон - Саб: 09:00 - 23:00

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 24:00
Саб - Нед: 08:00 - 24:00

e-mail:
web:

fb Instagram

Urdheroni embelsira te shijshme

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 24:00
Саб - Нед: 08:00 - 24:00
e-mail:
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 21:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 21:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 21:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web

fb Instagram

Page 1 of 4
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org