MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 
Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 20:00
Недела: 07:00 - 16:00

e-mail:
web:

fb Instagram

 

 

 
Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 20:00
Недела: 07:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 15:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 15:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Слабејте ЗДРАВО под будното око на нашите доктори!!!

Дајте им ОТКАЗ на килограмите!

Дали сте спремни да почнете да водите поздрав живот? Дали сакате конечно да се ослободите од вишокот килограми? PRODIMED ви нуди уникатна, ефективна и брза програма, во која ќе губите килограми на здрав и одговорен начин. Клучот на успешноста е пријателската, лична поддршка од нашите доктори и нутриционисти. Комбинирано со докажаната програма за слабеење, врвните резултати не можат да изостанат.

 
Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.drrobinson.mk