MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место


 
 
Хотел & ресторан “Капри” Битола се наоѓа :
- на почетокот на патот за Нижеполе – Пелистер;
- на влезот од Охрид до бензинската пумпа Макпетрол, во непосредна близина на магистралниот пат Прилеп - Охрид(500 м) од влезот кај бензиската пумпа Лукоил.
- на 3.5 км од Ценатрот на градот Битола.
Располагаме со сопствен паркинг за околу 80 возила .Одличен простор за влез и излез на возила и автобуси.
 
Работно време:
Пон - Нед: 24/7

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
webkapri.com.mk

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Нед:  24/7

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Нед:  09:00 - 00:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Чет: 08:00 - 24:00
Пет - Нед: 08:00 - 24:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web

fb Instagram

Фирма за рибарство и аква култура

Фарма за тов на риба (Крап и Сом)

Работно време:
Пон - Чет: 08:00 - 24:00
Пет - Нед: 08:00 - 24:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web

fb Instagram

Работно време:
Пон - Чет: 09:00 - 24:00

e-mail:
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Чет: 09:00 - 24:00

e-mail:
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Чет: 08:00 - 24:00
Пет - Нед: не работиме
e-mail:
web:

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Чет: 12:00 - 24:00
Пет - Нед: 12:00 - 24:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: 

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org