MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Саб: 10:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail: 
web:

fb Instagram

 

Работно време:

Пон - Саб: 09:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Работно време:

Пон - Саб: 09:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Нашиот новоотворен салон се наоѓа во Скопје поточно општина Карпош,на ул.Илинденска бр.93 локал 7.(спроти Зоолошка градина).Локалот е отворен пред 3 месеци.Салонот нуди неколку вида на услуги како на пример:
-Депилација
-Маникир
-Педикир
-Нега на лице
-Масажа на тело
Сите услуги ги извршува лиценцирано лице.Користиме производи со докажан квалитет.Работиме со производи како Depilieve,производите на Afrodita S,Kyara Sky,Anesi,cristal Nails и многу други..Ви гарантираме дека секоја услуга ќе биде со врвен и траен квалитет,салонот е со пријатен амбиент,а вработените ќе се погрижат за вашата удобност и релаксација..
Ви нудиме да го посетите нашиот салон и да се уверите во горенаведеното
Со почит,
Салон за убавина Наташа "Angels"

Работно време:

Пон - Саб: 09:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:

fb Instagram

Се започна …

Пред точно 8 години, во 2005 година се отвори нашето студио. Основната дејност е давање на најсовремени козметички услуги. Нашето студио најнапред се простираше на површина од 25м2, и беа вработени две лица. По две години успешна работа, студиото се проширува на површина од 60м2, вработува дополнително четири лица, воведува нови техники на работа и нови апарати. Студиото е во приватна сопственост, каде управител е Милка Акимовска.
Покрај козметичките услуги нашето студио извршува малопродажба на козметички производи од реномирани производители.
Козметичкото студио работи од 09 до 20 часот секој ден освен во недела и државни и верски празници. Работиме според светски стандарди, а доказ за тоа се многубројни сертификати од кои поголемиот дел се интернационални, кои гарантираат за квалитетот на услигите и производите кои се употребуваат при третманите во нашиот салонот. Боди-М е исто така учествува, постојано на различни семинари и саеми за унапредување во полето на нашата работата.
Нашето студио вклучува:
– Оддел за третмани на лице. Опремен со најсовремена опрема. Апарати за комплетни третмани на лице, како вапозон лупа, столб со апарат кој содржи јонофреза, HF, вакум, ултразвук. Најново, донесен е најсовремен апарат за мезотерапија без игла (мезопорација или хирушки лифтинг) кој дава одлични резултати после првиот третман.
– Oддел за третмани на тело. Третмани за слабеење со апарати со електро симулации, кватанција, радиофрекфенца и третмани на д-р.Шо со што успешно се бориме против вишокот на килограми и целулитот.
– Оддел за депилација. Целосно опремен, каде при третманите се употребува топол и ладен восок во обзбедени и гарантирани најхигиенски услови без претопување на восокот. Со тоа се грантира максимална услуга и квалитет на нашите клиенти.
– Oддел за надградба на нокти. Се применуваат најсовремени техники за нега и одрживање на здрави нокти. Гелна техника, акрилна техника, траен лак од докажани производители како Magnetik, Astonishing и Opi. Педикир и маникир.
– Масажи за опуштање на вашето тело.
Посветеност, квалитет и врвна услуга, задоволни клиенти. Тоа е синоним за козметичкито студио Боди-М кое со воведување на нови техники и најсовремена опрема се стреми кон зголемување на својата дејност и привлекување на нови задоволни клиенти.

 

Работно време:
Пон - Саб: 09:00 - 20:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./7
web:

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org