MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ДЕТАЛ ВЕЛД ИНЖИНЕРИНГ Кавадарци

Tuesday, 30 June 2020 12:46
Rate this item
(0 votes)

Нашата компанија ДЕТАЛ-ВЕЛД ИНЖИНЕРИНГ е основана во 2007 година со седиште и производствени капацитети во Кавадарци.

 Детал Велд Инжинеринг е компанија која веќе 13 години успешно ја гради својата приказна во областа на машинското одржавање и изведбата на метални конструкции.

 Карактеристично за компанијата ДЕТАЛ-ВЕЛД ИНЖИНЕРИНГ  е  што  нашата активност се базира на  барања на нашите  ценети клиенти, а не на сериско производство.

 Нашиот тим се состои од искусни и докажани машински инжинери и работен кадар кој се грижи за навремено и професионално постапување по барањата на нашите клиенти.

 Производните капацитети на нашата компанија ви нудат неограничени можности и високо квалитетни производи и услуги.

 Активностите на нашата компанија се состојат од:

 1.  Машинско одржавање на големи производствени капацитети.

 -регуларно сервисирање на опремата.

 - рутински проверки.

 - репарација на делови.

 - замена на нефункционални или истрајни делови.

 - изработка на нови делови доколку не е возможна репарација.

 - монтажа и демонтажа

 2.  Изведба на метални конструкции и делови од конструкции.

 - постапување по веќе изготвен проект.

 - доколку е потребно и изготвување на комплетен проект.

 Во прилог на горенаведеното  можеме да ги наведеме како примери следниве видови одржување:

одржување:

 Транспортни системи, лентасти и влечести транспортери,елеватори, ротациони и потисни печки,вентилатори, демонтажа  и монтажа на електромотори,кранови,гасоводи, монтажа и репарација на кранови, репарација на градежни машини, заварување на алуминиумски делови,прскарење на разни површини.

 Како примери за производи кои можеме да ги изработиме се следните елементи:

 Клапни, комплетни сепарации, вентилатори,транспортери од 100 до 500 тони на час,сипки, цевки и конструкции, полжавести транспортери до fi 800, осовини до fi 1000 - должина 6 метри и тежина 5 тони, силоси, филтери,цевоводи, индустриски газишта, габион,изработка на разни машински делови со пречник до 1400мм.

 ВИЕ не купувате производ, ВИЕ купувате искуство и квалитет, а НИЕ гарантираме за тоа.

 Работно време:

Пон -Пет: 08:00 - 18:00
Саб - Нед: 08:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:

fb Instagram

Read 1240 times Last modified on Tuesday, 30 June 2020 13:19
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org