MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ББ ИНЖЕНЕРИНГ

Monday, 08 June 2020 13:06
Rate this item
(1 Vote)

ББ Инжeнеринг е компанија која функционира во полето на градежништвото. Нашата дејност е извршување на градежни, зaнаетчиски и завршни градежни работи. Професионално и одговорно изведуваме проекти насочени кон функционално и естетско организирање на внатрешниот простор и адаптација на надворешниот стил во животната околина. Нашиот искусен тим е подготвен за споделување на сопствени идеи и прилагодлив за прифаќање на желбите, идеите и стилот на живеење и функционирање на нашите задоволни клиенти.
 
Палетата на нашите градежни изведби се состои од изведба на гредежни решенија со гипс-картон, молерски работи, изработка и уредување на фасади, секаков вид внатрешно реновирање и уредување, секаков вид завршни градежни работи. Нашиот показател за успех секогаш е задоволен клиент. Веруваме дека со заеднички договор ќе го создадеме идејното решение за проектите наменети за деловни и приватни објекти. 

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: 08:00 - 13:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: bbinzineringmk.wixsite.com/website

fb Instagram

Read 1112 times Last modified on Friday, 12 June 2020 09:03
More in this category: Козма Б »
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org