MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Јавно Претпријатие Водовод – Куманово

Tuesday, 26 May 2020 13:33
Rate this item
(1 Vote)

Јавно Претпријатие ВОДОВОД Куманово е основано 1956 година заради вршење на стопанска дејност од јавен интерес во областа на водоснабдувањето и канализацијата од страна на Општина Куманово. Главни активности на ЈП ВОДОВОД Куманово се водоснабдување, одведување на отпадни и атмосферски води, одржување на водоснабдителниот и канализациониот систем во исправна состојба и пречистување на отпадни води.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
webwww.vodovod-kumanovo.com.mk

fb Instagram

Read 1146 times Last modified on Friday, 12 June 2020 12:09
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org