MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Свети Пантелејмон

Wednesday, 13 May 2020 12:53
Rate this item
(1 Vote)

ПЗУ Свети Пантелејмон- специјалистичка ординација по гинекологија и акушерство од Прилеп. Започна со работа на 01.06.2007 има три вработени.
Во ПЗУ Свети Пантелејмон од Прилеп се даваат следните услуги:
- прегледи од областа на гинекологијата;
- прегледи на бремени жени;
- скрининг прегледи на бремени жени на 4D ултра звук;
- ПАП тестови;
- ХПВ типизација;
- колпоскопија;
- тестови во областа на миктобиологијата;
- гинеколошки интервенции;
- биопсија и C.E.E.
- термокаутеризација;
- ласер тестирање

Работно време:
Пон - Петок: 09:00 - 20:00
Сабота: 09:00 - 17:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web www.pantelejmon.mk

fb Instagram

Read 2224 times Last modified on Thursday, 14 May 2020 11:04
More in this category: ПЗУ Свети Лука »
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org