MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Мирен сон

Monday, 15 November 2021 14:23
Rate this item
(2 votes)
  • Локација: Охрид
  • Адреса: ул. 15-ти Корпус бб 6000 Охрид, Македонија
  • Контакт: 046 266 280 | 070 212 830 | 078 212 830

ОПЕРАТОР ЗА ВРШЕЊЕ НА ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ "МИРЕН СОН"-ОХРИД

"МИРЕН СОН"-Охрид е оператор за вршење на погребални услуги кој веќе 30 години се грижи за подигнување на погребалните услуги на ниво на европскиот и светскиот стандард, како би им овозможиле на ожалостените да ги испратат своите драги личности кон вечното почивалиште на што подостоинствен начин. Постојано го градиме нашиот углед, квалитет и доверба, нудејќи совршеност на нашите услуги и сочувство во моментите на загуба. Нашиот искусен и посветен тим ќе Ве насочи во обезбедување на квалитетни услуги според вашите желби и потреби.

Брзо, професионално и ефикасно вршиме :

>>  Превоз и преземање на починати лица од местото на настанување на смртта до местото на погреб во земјата и странство
• со специјални погребни возила  и авионски
>>  Голем асортиман на погребална опрема (ковчези, венци, погребни обележја, погребна галантерија)
>> Припрема на починати лица  (облекување, тоалетизација)
>> Припрема на починати лица во трагични настани со најсовремени средства и техники за декоративна козметика и козметичка хирургија
>>Чување на починати во сопствен ладилник и комора до -20°С
>> Машински ископ/закоп на гроб во село и град вршиме секој ден со закажување на термин и гробно место
>> Eксхумација - откопување на посмртни останки од гроб в
>> Продажба, отворање и затворање на лимени сандаци
>> Припрема и погреб на Ковид починати и починати од други заразни болести согласно прописите и со најмодерна опрема
>> Организација на погреб (договарање на термин, протокол, изложување во капела , погребна поворка)
>> Организација на погребна церемонија

• духовнo црковнo пеење
• погребален оркестар
• еулогија(говор)
• фотографирање и снимање
• изработка на меморијално  видео
• книга на жалост

>  Изработка на некролози во боја и објавување на нашата веб страна www.mirenson.com.mk
>>  Објавување на некролози, сеќавања и благодарности во дневен весник
>>  Уредување на потребната документација за преземање и испраќање на починати лица од/во целиот свет
>>  Посредување за кремирање во странство
>>  Однапред договорени услуги по желба на фамилијата пред настанување на смртта
>> Кетеринг
>> погребни цветни аранжмани од природно и вештачко цвеќе

Имаме успешна соработка со дипломатските претставништва  и конзулати,  како и соработка и партнерство со погребални претпријатија и осигурителни компании надвор од нашата држава.

Целосно сме посветени во подготовка на достоен и пиететен погреб за вашите сакани , затоа "Мирен Сон" претставува бренд во вршењето на погребални услуги.

Во нашите деловни простории ќе Ве пречека професионален тим кој внимателно ќе Ве сослуша и ќе Ви помогне во организацијата на достоен и пиететен погреб на вашите блиски. Остануваме во контакт со фамилиите и после погребот и нудиме поддршка и помош во врска со потребните административни процедури за пријавување - одјавување на починатите лица. Кај нас може да изберете квалитетна и уникатна погребална опрема за верски погреб, секуларен погреб и погреб специјално направен според вашите желби и потреби, транспортни услуги во земјата и странство и комплетна организација на погребна церемонија. Ако не сте во можност да дојдете лично во нашите простории, нашиот тим доаѓа на ваш повик и можете каталошки да одберете погребална опрема и услуги. Наша замисла е да ги поддржуваме традициите нудејќи внимание и разбирање. Ви стоиме на располагање 24 часа.

"МИРЕН СОН" - 24 часа доверливост, внимание и оригиналност !
 
Работно време:
Пон - Нед -  00:00

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
webhttp://www.mirenson.com.mk/

fb Instagram

Read 1189 times Last modified on Friday, 15 April 2022 12:31

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org