MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Хаузмајстор плус

Tuesday, 24 November 2020 14:12
Rate this item
(0 votes)

ХАУЗ МАЈСТОР ПЛУС е професионална компанија за одржување на хигената во деловни простории, канцеларии, резиденцијални објекти, објекти за домување, индустриски капацитети и магацини.

Решението за чистењето на Вашите деловни простории, канцеларии и резиденцијални објекти е едноставно, ХАУЗМАЈСТОР ПЛУС е Вашиот вистински избор.

Во зависност од Вашите потреби нудиме:
-Редовно чистење на Вашите деловни простории и канцеларии, што вклучува детално и квалитетно одржување на хигената (чистење) на дневно, неделно или месечно ниво, по претходен договор.
-Обучен и опремен персонал.
-Употреба на современи машини и квалитетни средства за чистење.
-Целосно приспособување со Вашето работно време и Вашите барања.
-Загарантиран квалитет на нашите услуги.
-Професионален увид на просторот и потребите и дефинирање на поволна понуда.
-Без дополнителни трошоци.
-Постојана достапност и комуникација.

 

Работно време:
Пон - Пет: 10:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Read 56 times Last modified on Tuesday, 24 November 2020 14:31
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org