MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Тим инжинеринг

Tuesday, 24 November 2020 13:59
Rate this item
(0 votes)

Компанијата Доо ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ Кичево се занимава со:

- Производство и монтажа на процесна опрема и челични конструкции
- Производство на резервни делови и специјални висококвалитетни завртки за рудници, термоенергетски постројки

Доо ТИМ ИНЖЕНЕРИНГ  Кичево е металопреработувачка компанија, која се занимава со производство и монтажа на процесна опрема, резервни делови и шрафовска стока за рудници, термоенергетски постројки и слично.
Погон за подготовка на материјали:

    Погон за топло ковање,
    индукциони печки
    електро-завојни преси 160 тони и 250 тони
    Погон за ладно ковање
    хоризонтални преси
    ексцентрични преси

Погон за машинска обработка, со конвенционална опрема:

    стругови
    глодалици
    брусилка за равно брусење
    брусилка за округло(внатрешно и надворешно) брусење

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Read 53 times Last modified on Tuesday, 24 November 2020 14:04
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org