MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ТЕХНОБЕН НОВА

Tuesday, 24 November 2020 13:53
Rate this item
(0 votes)

ТЕХНОБЕН НОВА доо е приватно претпријатие кое на македонскиот пазар се појави во 1999 година, како мала машинобраварска работилница со мини технологија и неколку вработени. Денес таа е модерна компанија технолошки и кадровски оспособена да одговори и на најсложени работи во металскиот комплекс. Нашата долгогодишнa работа говори за искуството и квалитетот коj го поседуваме и кој е имплементиран во нашите производи.

Главна дејност на ТЕХНОБЕН НОВА доо е производство на индустриски котли за цврсто и течно гориво, топловодни котли, садови под притисок, резервоари за течно гориво, производство и монтажа на сушари, ремонт на сите видови котли, греење, климатизација, изградба на челични конструкции...

ТЕХНОБЕН НОВА има реализирано голем број објекти во Македонија и во Косово, што за нас е значајна референца. Сите овие години бевме посветени да ги реализираме желбите на нашите клиенти и тоа со максимален квалитет, што се покажа како добра определба која има големо влијание врз развојот на компанијата и е главниот наш адут во пазарниот натпревар.
Покрај редовната производна програма ТЕХНОБЕН НОВА ги нуди и следниве услуги:

    • Монтажа, ремонт и сервисирање на сите видови котли

    • Виткање на цевки и профили

    • Заварување: TIG, REL, EPP...

    • Виткање на лимови

    • Сечење на лимови

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.tehnoben.mk

fb Instagram

 

 

Read 88 times Last modified on Tuesday, 24 November 2020 13:58

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org