MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Алпос

Tuesday, 20 October 2020 12:41
Rate this item
(0 votes)

Фирмата Алпос е ексклузивен застапник на магнатот за градежни системи ШТО од Германија.

Од фабрика за цемент и вар во областа Вајзен, во 1835 година во Штулинген, Германија, се развила ШТО АГ – меѓународна група на компании, која во градежната индустрија е позната како стручњак за термоизолациски фасадни системи и како производител на најквалитетни фасадни и внатрешни премази (малтери и бои).

Благодарејќи на големата иновативна снага и стручност во својата главна дејност – термоизолација на фасади – групацијата ШТО станала предводник на светското тржиште. Темел за тој успех е лајтмотивот на ШТО: „Да градиме свесно“, со кој ШТО се обврзува дека ќе ја зачува вредноста на старите и новите градби, како и дека ќе биде предводник во еколишки свесно и хумано обликување на животниот простор.

Денес, ШТО нуди широка палета на бои, малтери - мазни и структурирани и изолациски системи како за надворешна, така и за внатрешна употреба. Ако се земат предвид подружниците ШтоКретек и ШтоВеротек, ШТО мрежата на производи опфаќа фасади, ентериери, акустични системи, санација на бетон и подни облоги.

 

Работно време:
Пон - Пет: 07:30 - 15:30
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram
  
Read 33 times Last modified on Tuesday, 20 October 2020 12:48

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org