MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Кожувчанка

Wednesday, 16 September 2020 13:42
Rate this item
(0 votes)

*Кожувчанка ДОО Кавадарци е приватно претпријатие формирана во 1995 година од Фамилија Јанчеви .

Покрај првиот производ на оваа компанија , најквалитетната, минерална вода Кожувчанка , оваа компанија ја приоизведува и природната Изворска вода.
Исто, Кожувчанка од Кавадарци е и овластен производител и дистрибутер на Sinalco , газираните сокови меѓу кои вкусови се бројат и негазираните сокови Sinetta , како и енергетскиот пијалак EnergiS.
Оваа компанија, со својата 20 годишна традиција во производство на вода и сокови е една од најбрзо растечките производителни компании во Македонија , а со над 100 вработени се карактеризира која се грижи за општеството и неговиот квалитетен живот . Со повеќе од 20 дистрибутери и одлична покриеност низ целата земја , производите на Кожувчанка се достапни за секој . Фабриката во која се преработуваат производите е опремена со најсоврмена техничко- технолошка опрема , со еколошка филтрација која гарантира во секој момент здрав и квалитетен продукт на пазарот.
Денес, успехот на компанијата се должи на Менаџерскиот тим , предводен од г-динот Митко Јанчев , а со посветеноста за стекнување доверба кај потрошувачите, компанијата работи да остане дел од секојдневниот , квалитетен живот на граѓаните.
*Kozuvchanka DOO Kavadarci is a private company established in 1995 by family Janchevi.
Despite the first product of this company, most quality, mineral water kozuvchanka, this company produces the natural water Izvorska.

Also Kozuvchanka Kavadarci is authorized manufacturer and distributor od Sinalco, spring juices including flavors of non-carbonated juices Sinetta, as well the Energi drink EnergiS.
This company, with ist 20 years of tradition out production od water and soft drinks is one of the fastest growing production companies in Macedonia and with over 100 employees is characterized as a company that cares about society and it’s quality od life. With more than 20 distributors and excellent coverage throughout the country, products od Kozuvchanka are available for everyone.
The factory which manufactures products is equipped with modern technical – technological equipment with environmental filtration that guarantees healthy and quality product in the market in every moment.

Today, the company’s success is due to the management team led by Mr. Mitko Janchev, and with the commitment to gaining confidence among consumers, the company is working to remain part of the daily, quality life of the citizens.

Работно време:
Пон - Петок: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.kozuvcanka.mkmap.eu.mkfb Instagram

Read 32 times Last modified on Wednesday, 16 September 2020 13:50
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org