MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Техноинг

Monday, 10 August 2020 13:14
Rate this item
(1 Vote)

 
ДОО Техноинг од Струмица се занимава со проектирање на системи за греење и ладење, климатизација и вентилација, изработка на проектна документација за приклучок на гасоводна мрежа, проектирање и изведба на гасоводни системи за греење на природен гас – метан. Изведуваме инсталаци за соларни системи, радијаторско греење, греење и ладење со топлински пумпи, подно греење, фенкојлерско греење и ладење, воздушно греење и ладење, таванско греење и ладење. Исто така, вршиме сервис и инсталации на клима уреди од сите видови, инсталација на ѕидни, парапетни, тавански и каналски клими.
ДОО Техноинг е овластен партнер за сервис и продажба на реномираните германски фирми Viessmann и Bosch.
Поседува лиценца за проектирање и надзор и има сертификат и издава потврди за сервисирање на опрема која работи на природен гас.
Тимот на ДОО Техноинг се состои од: дипл.маш.инж. (отсек: термо техника), дипл.ел.инж., мр.инж.арх., двајца електро-техничари и двајца машински техничари.
 
Референти објекти:
Хотел Сириус - СПА центар, хотелски соби, сали за свадби, Струмица – Греење на нафта, ладење со чилер, климатизација и вентилација
Пицерија Бонита, Струмица – Подно греење, радијаторско греење и соларен систем
Бензинска станица Лукоил, Струмица - Високонапонска и нисконапонска инсталација
Станбена зграда Крмзов-МР, Струмица - Гасификација на станбен објект од 82 станови
Станбена зграда Лав Комерц, Струмица- - Гасификација на станбен објект од 8 станови
Станбена зграда Делукс инжинеринг, Куманово - Гасификација на станбен објект од 44 станови
Гасификација на голем број приватни станбени објекти
Caffe 19, Струмица - Изведба на подно греење, греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
Concept cafe, Струмица - Изведба на подно греење, греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
Хотел Вила Парк, Струмица - Греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
PR caffe, Струмица - Греење со инфраред греалки на природен гас на тераса
Мотел St. George, Струмица - Греење,ладење, климатизација и вентилација
Хотел Miss Stone, Струмица - Соларен систем за добивање на топла санитарна вода
АБ Мерцедес, Струмица - Греење и ладење со топлинска пумпа
 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web

fb Instagram

Read 224 times Last modified on Monday, 10 August 2020 13:45

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org