MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ТЕРМО-ВОД

Monday, 10 August 2020 12:34
Rate this item
(1 Vote)

Компанијата ТЕРМО-ВОД се занимава со продажба на материјали и опрема за:
 
- Греење, ладење, вентилација
- Соларни системи
- Водовод
- Санитарии и керамика
- Електро материјали.
 
Проектирање и изведување на објекти од доменот на: термотехнички инсталации (греење-ладење и вентилација), гасоводни инсталации, проекти за заштеда на енергија, обновливи извори на енергија
 
ЕРМО – ВОД е компанија која се занимава со продажба на опрема и материјали за греење, ладење, вентилација, соларни системи, водовод, санитарии, керамика и електро материјали.
ТЕРМО – ВОД, исто така, проектира и изведува објекти од областа на термотехнички инсталации (греење, ладење, вентилации), потоа гасоводни инсталации, проекти за заштеда на енергија и за обновливи извори на енергија.
Компанијата е основана во 2009 година од Сулејман и Кемал Османоски и веќе успеа да отвори три продажни центри, во Струга, во Лабуништа и Подгорци.
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:  www.termo-vod.com 

fb Instagram

Read 329 times Last modified on Monday, 10 August 2020 12:43

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org