MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Kреативен центар Ѕвезда

Thursday, 30 July 2020 13:14
Rate this item
(1 Vote)

 
КАТ ПРОДУКЦИЈА – ДОО СКОПЈЕ
Работи  во три области :
Првата е Креативен центар Ѕвезда - раководител М-р Татјана Гогоска  -078 380 893
Второ е Модното студио  МАЕСТА – дизајнер Елена Максимовска – 078 447 943
Трето- Издавачка дејност – Главен и одговорен уредник М-р Татјана Гогоска
Врши и обуки кај наставници, воспитувачи, деца во сите креативни области.
 
КРЕАТИВЕН ЦЕНТАР ЅВЕЗДА
Цантар за развој на креативноста  на децата од 4 до 14 години. Постојано работи Драмското студио ЅВЕЗДА. А повремено и АРТ, МУЗИЧКОТО  И СТУДИОТО ЗА МОДЕН ДИЗАЈН. Во подготовки е да се отвори КАСТИНГ  АГЕНЦИЈА ЅВЕЗДА , со назнака : за деца и млади и сите што  се чуствуваат така. Скоро ќе почне да работи и првата „Училница за млади сценаристи„ за возраст од 10 до 16 години.

Работно време:
Пон - Пет: 07:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 1118 times Last modified on Thursday, 13 August 2020 09:59
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org