MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Бест Анаконда 1

Friday, 24 July 2020 13:02
Rate this item
(0 votes)

Сите продавници на ланецот на продавници за играчки од Брендот Бест Анаконда се навистина на задачата

Бест Анаконда ДООЕЛ е водечки увозник и дистрибутер на детски играчки во Македонија , кој е редовен добавувач на широка мрежа малопродажни објекти низ земјата , како и на останати клиенти кои имаат потреба од детски играчки . И не само тоа !

Со повеќегодишното искуство , со нашата гордост кажуваме дека наши задоволни клиенти се илјадници купувачи -  РОБАТА Е КВАЛИТЕТНА СО ДЕКЛАРАЦИИ И БАР-КОДОВИ, И ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ ЗА ШТО ПОСЕДУВА И СЕРТИФИКАТИ.

 

Работно време:

Пон - Саб: 09:00 - 21:00
Недела: 09:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 264 times Last modified on Friday, 24 July 2020 13:05
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org