MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Интертас

Tuesday, 14 July 2020 12:43
Rate this item
(1 Vote)

 

ИНТЕРТАС е друштво кое се занимава со производство, продажба и сервисирање на сите видови ваги, индустриски ваги, колски ваги, платформски ваги, ваги за посебни намени, сточни ваги, ваги за градежни цели и професионални решенија за секое Ваше мерење.
Колските ваги ги произведуваме во сите димензии (6х3m, 7x3m, 14x3m, 16x3m, 18x3m) и се одобрени за јавно користење од страна на Бирото за метрологија. Сите наши ваги се со сертификат од Бирот за метрологија и воедно располагаат со софтвер за издавање кантарни белешки и евиденција на вкупните дневни мерења.
Воедно со одобрение од Бирото за метрологија вршиме и верификација (баждарење) на сите видови ваги.

Работно време:
Пон - Чет: 10:00 - 17:00
Пет - Нед: 08:00 - 15:00

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,
contact@intertas@.mk
web: www.intertas.mk

fb Instagram

Read 589 times Last modified on Friday, 17 July 2020 08:47

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org