MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

АКВА БАР

Monday, 13 July 2020 13:34
Rate this item
(0 votes)

 

 

Дистрибуција на вода со помош на water cooler системите за работни простори и домови

 

AQUABAR е официјален дистрибутер на брендот ГОРСКА и увозник на висококвалитетни диспанзери за вода за домашна употреба. Вршиме дистрибуција на галони од 19л полнети со ГОРСКА вода.

 

Нашата цел е да доставиме здрава и чиста вода за пиење во вашиот дом и вашето работно место. Од 2006 па наваму, повеќе од 125,000 задоволни потрошувачи ги користат нашите услуги.

 

ГОРСКА е висококвалитетна минерална вода која извира во една од најчистите еколошко незагадени средини на Балканот. Изворот Трнскот се наоѓа на 1100 м надморска висина во пределите на планината Кожуф. ГОРСКА содржи природен баланс на магнезиум и калциум и низок процент на минерали и концентрација на сув остаток од само 168 мг/л. Поради нискоминералниот состав, конзумацијата на ГОРСКА е дозволена во неограничени количини во текот на денот. ГОРСКА е единствената изворска вода во Македонија која подлежи на редовна контрола од страна на водечкиот европски институт “SGS INSTITUT FRESENIUS” од Германија.

 

ГОРСКА е вистинскиот избор за Вас и здравјето на вашето семејсво.

 

 

Работно време:

 

Пон - Петок: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

web: www.aquabar.com.mk