MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Милкуз

Monday, 13 July 2020 13:05
Rate this item
(0 votes)

 

 

 

 

Компанијата МИЛКУЗ се занимава со производство на камини и котли за централно греење на пелети.
Компанијата МИЛКУЗ од Охрид на пазарот опстојува 23 години и веќе израсна во водечка фирма за производство на камини на пелети. Производите на МИЛКУЗ можат да се купат и на пазарите во Европската унија. Компанијата располага со сопстена хала за производство, хала за монтажа, складиште и свои претставништва во Охрид, Скопје, Грција и Словенија.
Камините од МИЛКУЗ значително ќе ги намалат високите трошоците што ви се потребни за затоплување.   Ќе заштедите и време, бидејќи се лесни за одржување.
Камините на пелети од МИЛКУЗ се практични - лесно и едноставно се ракуваат. Камините на пелети се еколошки и ја штитат животната средина во која живееме.

 

 

 

Работно време:
Пон - Петок: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.milkuz.com.mkfb Instagram

Read 108 times Last modified on Friday, 31 July 2020 12:57

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org