Клиники

Почетна :: Клиники | Општа медицина

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail:
web: www.ve-miks.com.mk
 
 fb Instagram
  

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram
  

ТЦ Сарај

Friday, 18 September 2020 13:33

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram
  

 

 

 
Работно време:
Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Саб - Нед: не работи
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
fb Instagram

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

НАШАТА ПРИКАЗНА

Семенарство е фирма која потекнува од 1979 година и за цело време се занимава со дистрибуција и продажба на семенски материјали. Составена од одличен тим кој брои 10 вработени, меѓу кои еден Магистар на Земјоделски Науки, еден Магистрант на Земјоделски Науки, четири Агроном Инжињери.
ФАКТИ ЗА НАС

Временскиот интервал од нарачка до испорака се движи од 1 до 20 часа во зависност од локацијата за испорака;
Продуктите што Семенарство - промет ги продава се подобри од останатите понудени на пазарот поради тоа што увезуваме и дистрибуираме хибриди и сорти со докажан квалитет. Истите се селектирани и наменети за одгледување во нашите климатски услови и со наши технологии на одгледување;
Секој земјоделец треба да купи од Семенарство - промет затоа што фирмите кои го застапуваме се со највисок светски рејтинг, докажано во целиот свет;
Семето што го продава Семенарство - промет ги содржи сите можни сертификати за квалитет;
Семенарство - промет врши продажба и дистрибуција на скоро сите земјоделски аптеки, оранжерии и индивидуални земјоделци и цвеќари.

ДЕЈНОСТИ

Производство, доработка и промет на семенски материјали (семе за пченица, јачмен, просо и сточен грашок преку договор со одредени фирми);
Доработува семе за јачмен, просо и сточен грашок;
Продава семе за фуражни растенија, градинарство, ѓубрива, пп везиво, саксии, субстарати, тревни смески, семе за цвеќе и пропратни земјоделски репроматеријали;
Врши доработка на житни и градинарски култури во магацините во Маџари - Скопје и Свети Николе;
Дистрибуира свои производи во земјоделските аптеки низ Македонија и врши продажба преку дисконти во Скопје и Струмица (продажба се врши во преку 150 земјоделски аптеки ширум Македонија).

ПАРТНЕРИ

SAKATA - Франција, увоз на хибридно семе за градинарски култури
POLJOPRIVREDNI INSTITUT OSIJEK - Хрватска, хибриди пченка и основно семе пченица, јачмен и столен грашок
TOP HARVEST - Холандија, увоз на семе од градинарски култури
SAKATA - Данска, увоз на хибридно семе за свеќе
GOLDSMIT - Америка, исто така увоз на хибридно семе за цвеќе
BIOPRODUKT CACAK - Србија, увоз на семе за градинарски култури и тревни смески
TERRACULT - Германија, тресет
AGRO CS - Словачка, тресет
GREEN HAS - Италија, кристални и течни ѓубрива
SOYLU IPLIK - Турција, пп везиво
FORMPLAST - Грција, саксии

Работно време:
Пон - Пет: 07:30 - 15:30
Саб - Нед: не работиме
 
 
 
 fb Instagram
  

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

 

Компанијата ШАРТЕКС-М се занимава со продажба на големо и мало на:

- Синтелони
- Теписони
- Теписи
- Линолеум
- Вештачка трева
- Паркет - ламинат
- Објектна програма

 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: не работиме
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
          This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 fb Instagram
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org