MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

10325560 719954524720584 1885821394698853106 n

 
Работно време:

Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Саб - Нед: не работи

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:www.neting.edu.mk

fb Instagram

logo final

Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор” го поддржува развојот на отвореното општество реализирајќи активности во областа на образованието, уметноста, културата, издаваштвото, како и човековите (детските) права и граѓанското општество.

Фондацијата води, координира, учествува и директно спроведува активности кои промовираат иновации, напредок и развој на работата во предучилишните установи и основните училишта во Република Македонија.

Според мисијата, контексот во кој се наоѓа образованието во Македонија и соработката со други владини и невладини организации, Фондацијата веќе имплементира програми во системот на предучилишно образование, во основните училишта како и во други образовни и културни институции.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.stepbystep.org.mk

fb  Instagram

logo

Добредојдовте на Helen Doron English
Helen Doron English е глобална институција со повеќе од 30 години успех во предавање англискиот јазик на деца од сите возрасти. Денес, преку 1.5 милиони ученици зборуваат англиски јазик благодарение на Helen Doron English.

Зошто Helen Doron English? Бидејќи методот на нашите курсеви е развиен од искусни експерти за изучување на англиски јазик и предаван од нашите специјално обучени учители.

Децата го сакаат учењето во Хелен Дорон англиски

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.helendoron.mk

fb  Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb  Instagram

11986554 136658133345856 3594842660340440108 n

- Курсеви за предшколска возраст
- Курсеви за школска возраст
- Курсеви за средношколци
- Курсеви за возрасни
- Спремање
- Оваа година ви нудиме 15% попуст за изучување на втор јазик.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Училиште за компјутери и странски јазици

Во рамките на Секторот за развој на комјутерски инфoрмациони системи се изведуваат следните дејности:
- проектирање на комјутерски инфо-системи
- развој на апликативни софтверски решенија
- набавка, испорака, инсталација и одржување на компјутерска опрема
- имплементација и одржување на инфо-системи
- WEB дизајн

Главна стратегиска определба на нашиот тим е проектирање, изведба и одржување на висококвалитетни информациони системи.
Едукативниот центар кој работи во склоп на „Мегасофт плус“ делува на полето на компјутерски потпомогната настава во следните области:
-
изучување на англиски јазик
- изучување на германски јазик
- информатика
- математика

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.megasoft.com.mk

fb Instagram

Училишта за странски јазици, училишта за математика, преведувачи - судски, преведувачи, едукативни центри


Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

ЕНСО е посветено на своите ученици и нивните желби. Кај нас се учат сите стилови на музика, преку индивидуална, и групна настава, а учениците се усовршуваат изучувајќи класична, електрична и акустична гитара како и солфеж со елементарна теорија на музиката.
Наша цел и мисија е секој ученик да го напушти нашето училиште зајакнат во умот и духот.

Нашите лекции се прилагодени да ви одговараат во зависност од стилот кој сакате да го изучувате.
Секоја лекција е прилагодена за да одговараа на секој од учениците, нуди свеж и иновативен пристап кон учење и усовршување на гитарата.
Нудиме настава за сите нивоа и сите возрасти; од почетен до напреден степен, во сите стилови.
Нашиот музичко едукативен центар исто така им нуди на своите ученици уникатни и незаменливи можности да присуствуваат на различни работилници, летни кампови, да настапуват на различни манифестации, концерти, натпревари, радио и телевизија.

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Едукативниот Центар ДРИМ ТИМ  располага со квалитетен стручен кадар на професори кои се професионални во својата  област.  Во нивната кариера е врежано повеќегодишно   искуство во работењето со деца, ученици, студенти и возрасни, како и организирање и одржување на групни и индувидуални часови. Часовите се организираат во согласност со потребите и интересите на учениците и се опфаќаат сите јазични вештини (читање, пишување, слушање, говорење и изговор). Во часовите е вклучена и подготовка за тестови, испрашување, помош при пишување домашни работи, превод на текстови и се останато што е потребно да се олесни изучувањето на странските јазици. ​

Едукативниот Центар ДРИМ ТИМ организира и часови по математика, физика и информатичка технологија со што на учениците и студентите им овозможува полесно да ги постигнат посакуваните резултати во училиште или факултет и побрзо да ги откријат тајните во областите кои се исклучително тешки и проблематични​Со оглед на тоа дека во нашата држава престојуваат и живеат голем број странци, Дрим Тим е секогаш подготвен да им помогне во изучувањето на македонскиот јазик и да им ја олесни комуникацијата со локалното население во секојдневното живеење.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.dreamteameducationcentre.weebly.com

fb fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org