MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Мисија и визија – да обезбедиме квалитет, препознатливо реноме и позитивни разултати.
ЛОГОС е приватен студентски дом во Штип, Македонија кој нуди комплетно сместуванје со исхрана за сите студенти по најнови Европски стандарди.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.logos.mk

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org