MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.promes.com.mk

fb Instagram

 

 

Фирмата „ЕЛЕКТРОНЕОН“ стартуваше како занаетчиски дуќан во 1968 година

Подоцна прерасна во современа производна компанија која што во доменот на услугите за изработка на натписи на фирми целосно ја прати светската технологија и современите трендови и непрекинато до денес да ја обавува таа дејност.

Потврда за тоа се референците стекнати надвор од Македонија за потребите на големите магнати од областа на текстилната, електронската и други индустрии.

Изработени светлечки реклами ги красат халите на многубројни Европски саеми каде што изложувале голем број на фирми. Во рекламите што се изработуваат се користи високо квалитетен репро материјал од увозно потекло, за kој се дава повеќе годишна гаранција. Изработуваме идејни решенија и го финализираме готовиот производ до довршување, вршиме осветлување и монтажа на лице место.

 

Работно време:

Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

          This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

web:www.elektroneon.mk 

       www.elektroneon.com.mk

fb Instagram

 
 
Индивидуални сеанси, работа со парови и семејства, работа со деца, едукативни и искуствени работилници.
 
 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fb Instagram

 

 

Фирмата Овалекс Трејд е основана во текот на 1999 година во Скопје, Македонија, чија што основна цел е да понуди професионална опрема за угостителство; слаткарство и пекарство. Истотака и за прехрамбената индустрија, суровини за производство на млечни десерти и сладолед.

Овалекс Трејд како генерален застапник на своите купувачи им нуди професионална опрема од реномирани светски производители :

MATEKS – Турција (линии за бурек; баклава; тортили и кори);
EMPERO – Турција (професионална угостителска опрема);
MATAS - Турција (делилици; кугларици и сецкалици за леб)
SEVEL – Турција (разладни ветрини за сладолед и колачи);
MATEKA – Турција (миксери; машини за месо и сецкалки);
VENIX - Италија (конвектомати за пекарство и гастрономија)
ROLLMATIC - Италија (ламинатори; линии за кроасани; миксери)
TELME – Италија (сите врсти на машини за производство на сладолед)

Овалекс трејд во прехрамбената индустрија на своите купувачи им нуди квалитетни сурвоини од добро познати производители:

CREMIO JSC – Бугарија ( сите врсти растителни креми);
TOSHEV – Бугарија (арома; екстракти; емулзии и прехрамбени бои);
MEISTER – Турција (глазури; преливи; шлагови; фондан и др)
FAVORETA – Турција (глазури; преливи и бази за сладолед)
PENDIK NISESTE – Турција (гликозен сируп и нишесте);
DESING – Србија ( сите врсти полнила; преливи и пасти за сладолед)

Се само дел од нашиот асортиман кој го нудиме на нашите потрошувачи. Во главно се занимаваме со трговија на големо и дистрибуција на нашите производи. Имаме дистрибутивна мрежа со свои возила да им доставиме роба на нашите потрошувачи насекаде каде што им е потребно.

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.ovalekstrejd.com.mk

fb Instagram

 

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail:
web: www.ovalekstrejd.com.mk   

fb Instagram

 

 

 
Работно време:
Пон - Саб: 09:00 - 16:30
Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram
  

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail:
web: