MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
webhttp://www.eps.eu.mk/ 
 

 

fb Instagram

 

Основната дејност на ЕУЛОС ДОО се состои од:
* Продажба на сите видови компресори и сушачи за воздух
* Сервис и генерални ремонти на сите видови компресори
* Резервни делови за сите видови компресори
* Поправки на сите видови сушачи на воздух и ладилници за вода (Water coolers)
* Поправки на сите видови надувувачи (Blowers) и вакуум пумпи (Vacuum)
* Инсталација на воздушна мрежа
* Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас - брза и квалитетна услуга
* Превземаме одговорност и гаранција за секој компресор


Располагаме со:
* ЗАВОЈНИ компресори - BOGE Германија
* КЛИПНИ компресори - SHAMAL Италија
* Широк асортиман на половни компресори
* Сушачи за воздух и ладилници за вода - MTA Италија
* Милимикронски филтри - Omega Словенија
* Боци за воздух за низок и висок притисок и вакуум боци - SICC Италија
* Вакуум пумпи - Италија
* Генератори за производство на азот и оксиген
* Секакви видови на брзи спојки и редуцири MINDMAN
* Црева за воздух од 12 до 60 bar

 
Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 16:00
Саб - Нед: 10:00 - 15:00
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Пет:  09:00 - 18:00
Саб: 09:00 - 15:00
Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

ИНТЕРТАС е друштво кое се занимава со производство, продажба и сервисирање на сите видови ваги, индустриски ваги, колски ваги, платформски ваги, ваги за посебни намени, сточни ваги, ваги за градежни цели и професионални решенија за секое Ваше мерење.
Колските ваги ги произведуваме во сите димензии (6х3m, 7x3m, 14x3m, 16x3m, 18x3m) и се одобрени за јавно користење од страна на Бирото за метрологија. Сите наши ваги се со сертификат од Бирот за метрологија и воедно располагаат со софтвер за издавање кантарни белешки и евиденција на вкупните дневни мерења.
Воедно со одобрение од Бирото за метрологија вршиме и верификација (баждарење) на сите видови ваги.

Работно време:
Пон - Чет: 10:00 - 17:00
Пет - Нед: 08:00 - 15:00

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,
contact@intertas@.mk
web: www.intertas.mk

fb Instagram

Работно време:
Пон - Чет: 08:00 - 19:00
Пет - Нед: 08:00 - 17:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работиме со сите резервни делови за сите автомобили ,трактори и теретен програм од 1996 год.

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 19:00
Нед: не работиме

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fb Instagram

 

Работно време:

Пон - Саб: 09:00 - 18:00
Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fb Instagram

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 19:00
Саб - Нед: 08:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:

fb Instagram

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 19:00
Саб - Нед: 08:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:

fb Instagram

Page 1 of 4
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org