MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Производство на замрзнати полуготови теста

ТРИО 95 постои од 1995 година кога започнува со производство на пици , а од 1999 година ја проширува својата дејност со производство на смрзнати полуготови лиснати теста, пирошки и кори за пита и баклава. Компанијата работи во строго контролирани  технолошко-хигиенски услови.
ТРИО 95 располага со модерно опремен производствен простор по најсовремени стандарди. Редовно ги следи  најсовремени светски трендови во производството на храна  и истите ги внесува во споствената производна програма.

TРИО 95 е единствен производител во Македонија на готова филувана смрзната пица и филувани смрзнати пирошки со правилно избалансиран состав на внесени суровини. Токму поради тоа смрзнатите производи на ТРИО 95 го задржуваат високиот квалитет и нутритивна вредност и имаат подолг рок на траење.Во широкиот асортиман на производи ТРИО 95  нуди богата палета на смрзнати лиснати теста, смрзнати теста за пица, како и кори за пита и баклава.

Најново во производството на лиснати теста се лиснатите погачицисо различни филови од: спакаќ, кашкавал, јаболко и вишна. Компанијата ТРИО 95 функционира како семеен бизнис на семејството Атанасоски, кое како едициран и професионален менаџерски тим од самиот почеток го обмислува и надградува бизнисот. Во иднина се планира да се извезува во соседните земји и на други странски пазари, секогаш водејќи се од мотото: "Квалитетот секогаш се продава"

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.trio95.com.mk

fb Instagram

 

 

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.promes.com.mk

fb Instagram

 

 

Фирмата Овалекс Трејд е основана во текот на 1999 година во Скопје, Македонија, чија што основна цел е да понуди професионална опрема за угостителство; слаткарство и пекарство. Истотака и за прехрамбената индустрија, суровини за производство на млечни десерти и сладолед.

Овалекс Трејд како генерален застапник на своите купувачи им нуди професионална опрема од реномирани светски производители :

MATEKS – Турција (линии за бурек; баклава; тортили и кори);
EMPERO – Турција (професионална угостителска опрема);
MATAS - Турција (делилици; кугларици и сецкалици за леб)
SEVEL – Турција (разладни ветрини за сладолед и колачи);
MATEKA – Турција (миксери; машини за месо и сецкалки);
VENIX - Италија (конвектомати за пекарство и гастрономија)
ROLLMATIC - Италија (ламинатори; линии за кроасани; миксери)
TELME – Италија (сите врсти на машини за производство на сладолед)

Овалекс трејд во прехрамбената индустрија на своите купувачи им нуди квалитетни сурвоини од добро познати производители:

CREMIO JSC – Бугарија ( сите врсти растителни креми);
TOSHEV – Бугарија (арома; екстракти; емулзии и прехрамбени бои);
MEISTER – Турција (глазури; преливи; шлагови; фондан и др)
FAVORETA – Турција (глазури; преливи и бази за сладолед)
PENDIK NISESTE – Турција (гликозен сируп и нишесте);
DESING – Србија ( сите врсти полнила; преливи и пасти за сладолед)

Се само дел од нашиот асортиман кој го нудиме на нашите потрошувачи. Во главно се занимаваме со трговија на големо и дистрибуција на нашите производи. Имаме дистрибутивна мрежа со свои возила да им доставиме роба на нашите потрошувачи насекаде каде што им е потребно.

Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.ovalekstrejd.com.mk

fb Instagram

 

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 17:00
Недела: не работиме

e-mail:
web: www.ovalekstrejd.com.mk   

fb Instagram

 

 

Работно време:

Пон - Саб: 08:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.samobionatura.mk