MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 

 
Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 18:00
Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram
  

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
webhttp://www.eps.eu.mk/ 
 

 

fb Instagram

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 22:00
Недела: 07:00 - 15:00
 
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web
 
 fb Instagram
  

 

Млекара ДЕНИ МИЛК е основана во 2007 година и  се занимава со  трговија на млечни производи и  преработки од млеко.
Со запознавањето на пазарот и потребите на потрошувачите, продолживме со производство и трговија со композитни производи за замена на сирење, кашкавал, цеден крем, фета сирење, произведени од алтернативни суровини од растително потекло.

Така ДЕНИ МИЛК  во текот на  2013 год. започна со производство на сопствен бренд  од  асортиман на композитни производи, под трговското име БАЛКАН.
За релативно краток период, нашиот бренд стана препознатлив на пазарот и баран од потрошувачите, препознавајќи го квалитетот и достапната цена на истиот.
Со развивањето на сопствена дистрибутивна мрежа на територија на цела  Р. Македонија  нашите производи се достапни секаде, а благодарение на остварените контакти со странски правни лица, почнувајќи од 2014 година нашите производи ги пласираме и надвор од Р. Македонија на пазарите во странство.

Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 16:00
Саб - Нед: 10:00 - 15:00
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 16:00
Саб - Нед: 10:00 - 15:00
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 16:00
Саб - Нед: 10:00 - 15:00
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram


 
 
Работно време:
Пон - саб: 07:00 - 20:00
Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Пет:  06:00 - 14:00
Саб - Нед: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.tehnoart.mk

fb Instagram

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Page 1 of 3
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org