MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Ние сме машинска индустрија која се занимава со производство на секаков вид машини и машински делови. Претежно се занимаваме со производство на машини за дрвна индустрија како преса за пелет и брикет и машини за рециклирање пластика. Ние како сериозна фирма гарантираме за нашите производи.
 
-Машини
-Машинска услуга
-Машински делови
-Машинска индустрија
 
 
Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:
 
 fb Instagram

 

Овошен расадник на Опитно поле ФЗНХ е регистриран производител во УПРАВАТА ЗА СЕМЕ И САДЕН МАТЕРИЈАЛ за семепроизводство и расадничко производство. Постојано се следи состојбата и трендот на технологијата на производство на високо квалитетен саден материјал од овошни растенија во соработка со експерти од Катедрите на ФЗНХ од Скопје чие знаење и искуство го користиме при реализацијата на нашите активности и програми.
Опитно поле е единствен репроцентар во расадничкото производство во Македонија. Најголем дел од производителите на саден овошен материјал, калем гранки и подлоги за истите ги набавуваат од нашиот овошен расадник од причина што се сигурни во квалитетот и здравствената состојба на истиот. Во последната година се повеќе се зголемува интересот за користење на наши сорти и наш посадочен материјал при што овој податок претставува поттик за се поквалитетно производство.
Имајќи ја во предвид состојбата во оваа област во Република Македонија. значењето на семе и саден материјал, неговата сортна автентичност и здравствена состојба неопходно се поставува потребата од зголемување на производство на семе и саден материјал.
Во овоштарството и поледелството садниот материјал претставува првата и можеби најважна алка за рентабилно овоштарско производство.

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web: www.opitnopole.mk 

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: 
web:

fb Instagram

Агро Мото Трејд постои од 2005/6 год. се занимаваме со производство и трговија на овошје и зеленчук.
- Откуп и трговија со козумно и индустриско јаболко, главна и максимална дејсност.
- Откуп на цреши , сливи, праски , грозје и други производи.

Вршиме извoз на сите земјоделски производи во руските и европските држави.

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: 
web:

fb Instagram

Земјоделски производи - трговија · Овошје ( производство, преработка и трговија) · Печурки · Печурки - откуп и преработка · Прехрамбена индустрија

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web

fb Instagram

Живинарска фарма ДОЛНЕНИ
 
Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 15:00
Саб - Нед: 08:00 - 15:00

e-mail: 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
jThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org