MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно времe
Пон - Саб: 08:00 - 18:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Компанијата "AЛИУ" формирана 1993 година се бави со градежни лимарски работи.

Канцелариите на компанијата се во с. Порој ул. 101 ББ Тетово, додека работилницата се наоѓа во с. Непроштено кај Ренова Фабриката.

Дејности:лим и лимени производи, олуци, алуминиумска браварија, огради - изработка и трговија

 

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: 08:00 - 12:00

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fb Instagram

Работно време:
Пон - Нед: 08:00 - 16:00
Пет - Саб: 09:00 - 14:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:30 - 16:30
Саб - Нед: 08:30 - 16:30

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org