MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Работно време:
Пон - Саб: 07:00 - 18:00
Недела: не работиме
 
 
e-mail:
web:
 
 fb Instagram
  

Работно времe
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

Компанијата ЗОНА ЕКСПРЕС претставува сервис за разладни уредиКомпанијата ЗОНА ЕКСПРЕС претставува сервис за разладни уреди
- Сервис за сите видови транспортни разладни уреди- Сервис за разладни системи, ладилници, витрини- Овластен сервис за разладните системи CARRIER TRANSICOLD - Винклување на електро мотори.
Реномираната компанија ЗОНА ЕКСПРЕС од Гевгелија постои од 1989 година. Компанијата е познато име во сегментот на разладни уреди и опрема, а особено е специјализирана за сервисирање на транспортни разладни уреди. Во рамките на својата дејност како компанија имаме многу придонесено во развојот на сообраќајот, транспортот и шредицијата во Македонија. Наша главна дејност е сервисирање и одржување на разладни уреди од светски познатите брендови CARRIER TRANSICOLD и THERMO KING.
ЗОНА ЕКСПРЕС на своите клиенти им обезбедува и квалитетен сервис за сите видови товарни возила, кој го реализираме со сопствената up to date услуга, при што ги почитуваме сите ЕУ стандарди и регулативи.

Работно времe
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Атомик е динамичен и современ теренски сервис за поправка на електро вилушкари кој нуди квалитетна и сигурна услуга во најкраток временски период.
Палетата на услуги кои ги нуди Атомик содржи сервис и премотување(винклување) на секаков вид на едносмерни и асинхрони електромототри и трансформатори.
Нудиме секаков вид на сервис и обновување на исправувачи за акомулаторски батерии.
Асортиманот на услуги на Атомик е проширен и со услуги од индустриската електроника.
Вршиме сервис и поправка на сите видови на електро виљушкари. Во зависност од состојбата на виљушкарот, вршиме мали корекции, поправки или целосен ремонт на електронскиот управувачки дел.
Дел од корекциите вклучуваат вградување на целосно нови елекронски управувачки блокови за регулирање на погонскиот, хидрауличниот и серво моторот.
Вршиме сервис на сите типови на вилушкари, било да се со транзисторска, тиристорска или регулација со склопки.
Располагаме со резервни делови за повеќе типови на електровиљушкари.
Вршиме поправка или ремонт на полначите за тракциони и стационарни акумулаторски батерии.
Нудиме и модернизација на постојните стари исправувачи, со вградување на примарна или секундарна регулација за автоматско полнење на акумулаторските батерии.
Со помош на ваквата регулација се овозможува максимално полнење на батериите а воедно и продолжување на векот за експлоатација на истите.
Произведуваме и уреди за следење и испитвање на акумулаторските батерии.
Премотување на статорските и роторските намотки кај едносмерни и асинхрони електромотори
Сервисирање и ремонт на едносмерни и асинхрони електромотори.
Премотување на трансформатори.
Производство на уреди за испитување на тракциони и стационарни акумулаторски батерии. Со овие уреди се испитува капацитетот на акомулаторските батерии. Со нив може да се врши циклусирање (регулирано празнење) на акумулаторските батерии.
Произведуваме уреди за следење на состојбата на наполнетост на акумулаторските батерии. Овие уреди служат и за поднапонска заштита на батериите (при достигнување до даден напон автоматско исклучување на батеријата), и заштита од препразнување на истите.
Произведуваме уреди за мерење и регулација на температура и влага.

Работно времe
Пон - Саб: 07:30 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.atomik.mk

fb Instagram

 

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: не работи

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web: http://bellotos.mk/ 

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 20:00
Саб - Нед: не работи

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web:

fb Instagram

 

    Сервисот е основан во 1975 година и оттогаш па наваму се занимава со поправка на сите видови моторни возила од областа на автолимарски и фарбарски работи.
    Од јуни 2009 година отворен е и новиот објект кој се наоѓа во индустриската зона на Ѓорче Петров и се простира на површина од 2500 м2.
    За побрза и поквалитетна услуга, сервисот располага со:

    -современа комора за фарбање;
    -сопствена машина со бои на водена база PPG;
    -инфрацрвена греалка за печење на боја IRT 3000
    -каролинер или работен столб за тешки хаварии;
    -столбни дигалки за демонтажа и монтажа до 3 тона;
    -апарат за извлекување CARSPOTER 5500;
    -сопствен паркинг плац за повеќе од 30 возила.
    Во сервисот се вработени автолакери и автолимари со повеќегодишно работно искуство, кое постојано се надградува преку учество на специјализирани семинари во странство.

Работно време:

Пон - Чет: 08:00 - 20:00
Пет - Нед: 08:00 - 17:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: www.servistoni.com.mk

fb Instagram

 

Нашето претпријатие Сервис ГАГИ ДООЕЛ Скопје е основано во 2003 год. со локација во Скопје. Друштвото се занимава со климатизација, изведба и проектирање на вентилација, како и продажба, монтажа и сервисирање на клима уреди.

Во областа за изведба на вентилација, продажба на климатизација и сервисирање на иститите, со сигурност можеме да потенцираме дека сме специјализирани за сервис и монтажа на клима уреди за сите типови, како и топлотни пумпи, еко системи, со што нашите клиенти се секогаш сигурни од купениот производ за што сме должни во рок од 24 часа нашите сервисери со сигурност да го отстранат дефектот.
Нашите почетоци бележат задоволни корисници на уредите и услугите, со што го изградивме патот до квалитетот, навремените изведби и брзите сервисни интервенции кои се одлика и ден денес на нашето претпријатие. 

Факс: + 389 2 6161 162

Работно време:

Пон - Чет: 08:00 - 20:00
Пет - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: www.arisun.com.mk

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org