MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 

Компанија за нови и половни автоделови за сите видови на возила од Германија

Со широка палета на половни и нови делови вршиме достава низ сите градови во Македонија како и надвор од неа.

Стоиме на располагање за нашите ценети клиенти кои секогаш љубезно и профеисонално успеваат да ги задоволат потребите на потрошувачите. Помеѓу другото продаваме и механизација поврзана со механиката и се околу автомобилите.

Контакт : 078-213-333, 071-441-444,078-441-778,078-669-666,078-393-313  

Работно времe

Пон - Пет: 10:00 - 18:00
Саб: 10:00 - 15:00

e-mail:
web:

fb Instagram

 

Работно времe
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
web:

fb Instagram

 

Компанијата ЗОНА ЕКСПРЕС претставува сервис за разладни уредиКомпанијата ЗОНА ЕКСПРЕС претставува сервис за разладни уреди
- Сервис за сите видови транспортни разладни уреди- Сервис за разладни системи, ладилници, витрини- Овластен сервис за разладните системи CARRIER TRANSICOLD - Винклување на електро мотори.
Реномираната компанија ЗОНА ЕКСПРЕС од Гевгелија постои од 1989 година. Компанијата е познато име во сегментот на разладни уреди и опрема, а особено е специјализирана за сервисирање на транспортни разладни уреди. Во рамките на својата дејност како компанија имаме многу придонесено во развојот на сообраќајот, транспортот и шредицијата во Македонија. Наша главна дејност е сервисирање и одржување на разладни уреди од светски познатите брендови CARRIER TRANSICOLD и THERMO KING.
ЗОНА ЕКСПРЕС на своите клиенти им обезбедува и квалитетен сервис за сите видови товарни возила, кој го реализираме со сопствената up to date услуга, при што ги почитуваме сите ЕУ стандарди и регулативи.

Работно времe
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Атомик е динамичен и современ теренски сервис за поправка на електро вилушкари кој нуди квалитетна и сигурна услуга во најкраток временски период.
Палетата на услуги кои ги нуди Атомик содржи сервис и премотување(винклување) на секаков вид на едносмерни и асинхрони електромототри и трансформатори.
Нудиме секаков вид на сервис и обновување на исправувачи за акомулаторски батерии.
Асортиманот на услуги на Атомик е проширен и со услуги од индустриската електроника.
Вршиме сервис и поправка на сите видови на електро виљушкари. Во зависност од состојбата на виљушкарот, вршиме мали корекции, поправки или целосен ремонт на електронскиот управувачки дел.
Дел од корекциите вклучуваат вградување на целосно нови елекронски управувачки блокови за регулирање на погонскиот, хидрауличниот и серво моторот.
Вршиме сервис на сите типови на вилушкари, било да се со транзисторска, тиристорска или регулација со склопки.
Располагаме со резервни делови за повеќе типови на електровиљушкари.
Вршиме поправка или ремонт на полначите за тракциони и стационарни акумулаторски батерии.
Нудиме и модернизација на постојните стари исправувачи, со вградување на примарна или секундарна регулација за автоматско полнење на акумулаторските батерии.
Со помош на ваквата регулација се овозможува максимално полнење на батериите а воедно и продолжување на векот за експлоатација на истите.
Произведуваме и уреди за следење и испитвање на акумулаторските батерии.
Премотување на статорските и роторските намотки кај едносмерни и асинхрони електромотори
Сервисирање и ремонт на едносмерни и асинхрони електромотори.
Премотување на трансформатори.
Производство на уреди за испитување на тракциони и стационарни акумулаторски батерии. Со овие уреди се испитува капацитетот на акомулаторските батерии. Со нив може да се врши циклусирање (регулирано празнење) на акумулаторските батерии.
Произведуваме уреди за следење на состојбата на наполнетост на акумулаторските батерии. Овие уреди служат и за поднапонска заштита на батериите (при достигнување до даден напон автоматско исклучување на батеријата), и заштита од препразнување на истите.
Произведуваме уреди за мерење и регулација на температура и влага.

Работно времe
Пон - Саб: 07:30 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.atomik.mk

fb Instagram

 

Работно времe
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Работно времe
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Автомобилски сервис, Компјутерска дијагностика за BMW и MINI возила

Авто-Сервис
Место каде што вашиот автомобил се среќава со сервис кој нуди интегритет и чесност.  
    
Авто Поправка
Специјалисти кои работат на вашиот автомобил со големо знаење, експерти за поправка на нешто со кое што не се сретнале за прв пат.

Квалитет
Одберете не нас за сервис или поправка на вашиот автомобил, а ние ќе се потрудиме да станете дел од задоволните клиенти на БИММЕР.
    
Знаење
Високо обучени експерти со долгогодишно искуство во сервисирање BMW возила.

 

Работно времe
Пон - Пет: 09:00 - 17:00
Сабота: 09:00 - 13:00
Недела: не работиме

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.bimmer.mk

fb Instagram

 

Работно времe

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Компанија за нови и половни автоделови за сите видови на возила

АУТОКИНГ ДООЕЛ со седиште на улица Гоце Делчев број 123 во ШТИП и седиште на Славчо Стојменски б.б, Виница   е основана 2010 година и е најголема фирма за нови и половни автоделови за сите видови на возила во Македонија која активно и успешно работи се до денес.

Со широка палета на половни и нови делови вршиме достава низ сите градови во Македонија како и надвор од неа.

Стоиме на располагање за нашите ценети клиенти кои секогаш љубезно и профеисонално успеваат да ги задоволат потребите на потрошувачите. Помеѓу другото продаваме и механизација поврзана со механиката и се околу автомобилите.

Контакт : 078-213-333, 071-441-444,078-441-778,078-669-666,078-393-313  

Работно времe

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org