MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

 
НИПРОМ ДОО е компанија која се занимава со производство на столарија изработена од високо-квалитетно дрво. Нашата основна дејност е производство и трговија со високо- квалитетни собни врати од медијапан обложен со природен фурнир и таблени врати од масивно дрво, како и надворешна масивна столарија- врати и прозорци. На македонскиот пазар сме повеќе од 20 успешни години почнувајќи од далечната 1993та.
Во НИПРОМ ДОО денес работат повеќе од 50 вработени, вклучени во организационата структура на нашата компанија, производството и продажбата. Изработувањето на нашите производи се прави по последните ИСО стандарди и со најсовремена технологија во сите фази од производството. За нашите клиенти ова значи гаранција за квалитет и долготрајност. Кај нас секоја врата и прозорец си има своја историја, свој живот и секоја од нив совршено си го наоѓа своето место во вашите домови и јавни објекти. Работата на НИПРОМ претставува успешен спој на следење на светските трендови во областа на производството на внатрешна и надворешна столарија и доаѓање во пресрет на Вашите желби и замисли.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме
 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 21:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web: https://erreka-balkan.com/ 

fb Instagram

Генерации на семејства го посветија својот живот на создавање на најдобрите врати во земјата. Тоа е тимски напор кој бара креативност, инженеринг, иновација и искуство. Станува збор за РБИ Компании, каде што, не само што добивате фино рачно изработено парче за вашиот дом, тѕку и добивате дел од нашиот дом. РБИ Компани им овозможува на клиентите да ја имаат вратата што ја посакуваат, без разлика дали станува збор за стандарден дизајн или за врата направена по сопствена мерка. РБИ Компани е компанија која се која се наоѓа во Гостивар.

Основана е во 1993 година, која главна дејност била поправка на машини. Но подоцна, во 2005, РБИ Компани почнува да се занимава со производство, на надворешни, сигурносни врати и внатрешни (собни) врати. Денес е една од најголемите произдевувачи на врати во Македонија. Освен во Македонија, РБИ Компани го има проширено пазарот и надвор од границете на Македонија. Горе наведената компанија се состои од 15 вработени од различни профили кои вредно работат и се посветени на работа. Компанијата произведува високо безбедностни проиводи со напредна технологија. До денес РБИ Компани порасна во компанија специјализирана за производство, продажба, монтажа и сервис на сигурносни и внатрешни врати.
 
Работно време:
Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web: www.rbicompany.mk

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Пет:  09:00 - 20:00
Саб - Нед: 09:00 - 15:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет:  09:00 - 19:00
Саб - Нед: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:
Пон - Пет:  08:30 - 20:00
Саб: 09:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Работно време:

Пон -Саб: 08:00 - 16:00
Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:

fb Instagram

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org