MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место
 
Работно време:
Пон - Саб:  08:00 - 20:00
Саб - Нед: 08:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Саб:  08:00 - 20:00
Саб - Нед: 09:00 - 16:00

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
Работно време:
Пон - Саб:  08:00 - 20:00
Саб - Нед: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
Фирмата ПСС Хоме Центар Доо со ЕДБ 4029012511054 на ул. Гоце Делчев бр. 58 во Штип застапувана од Управителот Петар Крстев е Хипер маркет за техничка стока од областа на домаќинството, расвета, електрика, санитарија (купатилски елементи 15% попуст), водовод, рачен и електричен алат, градинарски алат, бои и лакови, железарија.
 
Работно време:
Пон - Саб:  08:00 - 16:00
Нед: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 
 
Работно време:
Пон - Пет:  08:00 - 21:00
Саб - Нед: Не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

 

 

Дистрибуција на вода со помош на water cooler системите за работни простори и домови

 

AQUABAR е официјален дистрибутер на брендот ГОРСКА и увозник на висококвалитетни диспанзери за вода за домашна употреба. Вршиме дистрибуција на галони од 19л полнети со ГОРСКА вода.

 

Нашата цел е да доставиме здрава и чиста вода за пиење во вашиот дом и вашето работно место. Од 2006 па наваму, повеќе од 125,000 задоволни потрошувачи ги користат нашите услуги.

 

ГОРСКА е висококвалитетна минерална вода која извира во една од најчистите еколошко незагадени средини на Балканот. Изворот Трнскот се наоѓа на 1100 м надморска висина во пределите на планината Кожуф. ГОРСКА содржи природен баланс на магнезиум и калциум и низок процент на минерали и концентрација на сув остаток од само 168 мг/л. Поради нискоминералниот состав, конзумацијата на ГОРСКА е дозволена во неограничени количини во текот на денот. ГОРСКА е единствената изворска вода во Македонија која подлежи на редовна контрола од страна на водечкиот европски институт “SGS INSTITUT FRESENIUS” од Германија.

 

ГОРСКА е вистинскиот избор за Вас и здравјето на вашето семејсво.

 

 

Работно време:

 

Пон - Петок: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

web: