MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Вивидерм

Friday, 26 June 2020 06:20
Rate this item
(0 votes)

 

ВИВИДЕРМ е дерматолошко естетска ординација, основана во 2014та година од страна на д-р Вероника Давчева Битољану и д-р Вангел Битољану, специјалисти дерматовенеролози од Скопје. Ординацијата нуди комплетна палета на дерматовенеролошки услуги и брои повеќе од  4880 уникатни пациенти. Во однос на сите останати ординации од ваков вид се разликува по тоа што редовно и активно работи со Доплер ангиографија и извршува комплет дерматохируршки интервенции (биопсии, остранување кожни израстоци, бемки итн.).

 

Работно време:
Пон: 09:00 - 16:00
Пет: 09:00 - 18:30
Саб : 90:00 - 13:00
Нед : не работиме


e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.vividerm.mk

fb Instagram

Read 420 times Last modified on Tuesday, 30 June 2020 11:29
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org