MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Step by step

Tuesday, 09 June 2020 13:46
Rate this item
(1 Vote)

logo final

Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор” го поддржува развојот на отвореното општество реализирајќи активности во областа на образованието, уметноста, културата, издаваштвото, како и човековите (детските) права и граѓанското општество.

Фондацијата води, координира, учествува и директно спроведува активности кои промовираат иновации, напредок и развој на работата во предучилишните установи и основните училишта во Република Македонија.

Според мисијата, контексот во кој се наоѓа образованието во Македонија и соработката со други владини и невладини организации, Фондацијата веќе имплементира програми во системот на предучилишно образование, во основните училишта како и во други образовни и културни институции.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 17:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.stepbystep.org.mk

fb  Instagram

Read 132 times Last modified on Thursday, 11 June 2020 18:11

Image Gallery

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org