MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Фуд Лаб - Food Lab

Monday, 08 June 2020 06:07
Rate this item
(1 Vote)

Дејности: лаборатории, лаборатории – микробиолошки

Фуд Лаб ДОО – Систем за контрола на квалитет на храна и пијалоци со седиште во Скопје е основана во 2018 година.

Лабораторијата е специјализирана за вршење на лабораториски анализи со цел утврдување на безбедноста и квалитетот на храната и истите се излистани на нашта веб страна. Таа работи со одбран тим со високо квалификувани професионалци со богатно работно искуство. Лабораторијата соработува со други акредитирани лаборатории каде се вршат анализи кои ја дополнуваат понудата на Фуд Лаб.

Нашата цел е да обезбедиме најдобар квалитет за да ги задоволиме барањата и потребите на нашите клиенти. Ние се стремиме да го задржиме високиот професионализам, флексибилност, сигурност и компетентна работа во строга согласност со законските и техничките правила и норми. Ние ги цениме нашите клиенти, одржуваме професионално и чесно партнерство со нив, и се стремиме на постигнување на задоволство на нашите клиенти од извршените услуги.

Лабораторијата Фуд Лаб е лоцирана во нова, модерно опремена зграда и врши хемиски, физичко-хемиски, микробиолошки и сензорни анализи на храна и пијалоци

Работно време:

Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.foodlab.com.mk

fb Instagram

Read 383 times Last modified on Thursday, 11 June 2020 18:40
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org