MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

„Арс Ламина“ - канцеларии

Tuesday, 02 June 2020 16:39
Rate this item
(1 Vote)

„Арс Ламина“ е издавачка куќа што се занимава со издавање на стручна литература, учебници, дидактички материјали, деловни книги, белетристика, литература за деца и списанија. Основана во 2006 година како репростудио со мисија да ги помести стандардите на издаваштвото и продукцијата на книги и изданија на повисоко ниво, денес „Арс Ламина“ е компанија која нуди целосни решенија – од осмислување, дизајн и печатење на секаков вид публикации, до целосна услуга во поглед на издавањето и печатењето книги, користејќи најсовремени печатарски технологии. Сo издавање на повеќе од 400 наслови на годишно ниво, таа се етаблира помеѓу најголемите издавачи во Македонија.
Постојано во првите редови на иновациите и на технолошкиот напредок, нашата компанија обезбедува совршеност за издавање и академски и неакадемски книги. „Арс Ламина“ е сертифицирана компанија според стандардите на ИСО и добитник на неколку национални награди во сферата на издавачката индустрија. Таа е на официјалната листа на 200 најуспешни компании во земјата во последните пет години.

Нашите вредности
• Квалитет – веруваме во квалитетот и нашите публикации се создадени да траат. Тие се печатат на највисоко квалитетна хартија со најсовремени технологии за печатење. Секој издавачки материјал подлежи на ригорозен процес на проверка и уредување, за да се обезбеди одлично и непречено искуство во читањето.
• Иновации и технологија – активно поттикнуваме иновации што го стимулираат развојот на нови технологии и обезбедуваат висококвалитетен производ.
• Страст за извонредност – предизвик ни е да бидеме одлични во секој поглед на издаваштвото и она што е најважно, уживаме во она што го работиме.

Ars Lamina
Description/Company Profile

Ars Lamina is a broad-based publisher with strengths in professional literature, school text-books, didactic materials, business books, commercial books and children’s literature. Founded in 2006 as a repro studio with a mission to move the printing standards to a higher level, today Ars Lamina is a full service publishing company, which offers a complete solution from design and pre-press to printing and publishing, and a it is a leading publisher in Macedonia.
Beside publishing 400+ titles per year across all publishing segments, Ars Lamina also developed a unique gift program offering finest design paper products. Ars Lamina recently acquired the title of the biggest book production company in Macedonia, providing the highest quality available and state-of-the-art printing technologies.
Consistently at the forefront of innovation and technological advancement, our company delivers excellence in both academic and non-academic book publishing. Ars Lamina is ISO certified company and winner of several national awards in the sphere of publishing industry.
Ars Lamina is on the official list of 200 most successful companies in the country in the past five years in a row.
 
Our Values
•    Quality – we believe in quality and our publications are made to last. Our publications are printed using the highest quality paper available and state-of-the-art printing technologies. Each publishing material undergoes a rigorous proof-reading and copyediting process to ensure excellence and smooth reading experience.
•    Innovation and technology – we actively encourage a culture of innovation, which facilitates the development of new technologies and ensures a high-quality product.
•    Passion for excellence – we challenge ourselves to be the best in all aspects of publishing and most importantly, we enjoy in what we are doing.

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:

fb Instagram

Read 130 times Last modified on Wednesday, 03 June 2020 11:17
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org