MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Мегасофт плус

Tuesday, 02 June 2020 13:47
Rate this item
(1 Vote)
  • Локација: Битола
  • Адреса: Св.Климент Охридски, Пелагонка 2 лам.4/2
  • Контакт: 047 252 525 | 075 269 263

Училиште за компјутери и странски јазици

Во рамките на Секторот за развој на комјутерски инфoрмациони системи се изведуваат следните дејности:
- проектирање на комјутерски инфо-системи
- развој на апликативни софтверски решенија
- набавка, испорака, инсталација и одржување на компјутерска опрема
- имплементација и одржување на инфо-системи
- WEB дизајн

Главна стратегиска определба на нашиот тим е проектирање, изведба и одржување на висококвалитетни информациони системи.
Едукативниот центар кој работи во склоп на „Мегасофт плус“ делува на полето на компјутерски потпомогната настава во следните области:
-
изучување на англиски јазик
- изучување на германски јазик
- информатика
- математика

Работно време:
Пон - Пет: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.megasoft.com.mk

fb Instagram

Read 136 times Last modified on Wednesday, 03 June 2020 11:27
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org