MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Фото Студио Јасмина

Wednesday, 22 July 2020 13:22
Rate this item
(0 votes)

ФОТОГРАФСКИ   И   ВИДЕО    УСЛУГИ
Фотографирање за матурски и апсолвентски таблоа;
Изработка на колор и ЦБ фотографии од филм и дигитален фотоапарат;
Фотографирање за лични документи, индекси, слободни карти, возачки дозволи, визи;
Изработка на покани за родендени или крштевки;
Репарирање на случајно избришани или форматирани картички од фотоапарат;
Префрлање на слики од филм и сите видови на медиа картички на CD или DVD диск;
Репродукција на стари фотографии и нивна репарација
 
Работно време:

Пон - Саб: 09:00 - 21:00
Недела: не работиме

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
web: www.fotojasmina.mk 

fb Instagram

Read 85 times Last modified on Wednesday, 22 July 2020 13:28
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org