MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

Гемакс

Tuesday, 21 July 2020 13:40
Rate this item
(0 votes)
  • Локација: Скопје
  • Адреса: Лондонкса 19 локал 25, Деловен центар Олимпико
  • Контакт: +389 2 3065 904

 

logo

угостителска опрема, опрема за месарници, кафемати, пекарска опрема, винарски визби, детергенти - специјалилизирани за индустрија, хигиена - средства

Започнавме во далечната 1995 година како мала семејна фирма.

И денеска сме семејна фирма.Растеме и го развиваме работењето,постојано учиме и го применуваме наученото во практика.

Насоченост спрема потребите на клиентите и купувачите,квалитетот на производите, комплетност и компетентност на услугата се најважните вредности спрема кои нашата компанија ја мери својата севкупна успешност во  работењето.

Наша обврска е да ги следиме светските трендови,иновации и глобални текови и во склад со нив да ги едуцираме нашите клиент.

Опрема........

Инокс елементи........

Професионален  сервис.......

Перфектно кафе........

Опремуваме  хотели,ресторани,пицерии,кафе барови,слаткарници....

Опремуваме мали и големи пекари,млечни ресторани,сендвичари......

Опремуваме месарници,погони за преработка на месо......

Опремување. Тоа е нашата семејна пасија во изминатите четири децении.

И продолжуваме понатаму

За нас е голема чест и привилегија што одвоивте дел од Вашето време да не посетите.Искрено се надеваме дека тука ќе ги најдете одговорите на многу професионални прашања.

Работно време:

Пон -Саб: 08:00 - 16:00
Нед: не работиме

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:www.gemaks.com.mk

fb Instagram

Read 118 times Last modified on Wednesday, 22 July 2020 13:24
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org