MkMap

Почетна :: Сите локации на едно место

ТЕХНО АУТО

Monday, 13 July 2020 13:29
Rate this item
(0 votes)

 

Компанијата ТЕХНО АУТО е една од водечките компании од областа на греење и климатизација која повеќе од 27 години активно работи на Македонскиот пазар и ги нуди следниве производи и услуги:
- Опрема за греење, ладење, климатизација и вентилација
- Проектирање и изведба на системи за греење, ладење и климатизација
- Греење на пелети, Котли и Камини на пелети со врвен квалитет
- Радијаторско греење
- Инсталации за греење на пелети
- Топлински пумпи, чилери, вентилконвектори (фенкојлери)
- Соларни системи
- Калорифери
- Редовно одржување и сервис на опрема за греење, ладење и климатизација

 

Сите производи од продажниот програм на ТЕХНО АУТО се со врвен квалитет и поседуваат сертификати од најпрестижните европски и светски институти за испитување и потврдување на квалитетот и исправноста на производите.

 

Брендови и производи од широката палета на ТЕХНО АУТО, за кои што сме генерални застапници:
 
THERMOFLUX –  Котли и Камини на пелети, Котли на дрва и цврсто гориво

 

PEKPAN – Радијатори

 

SISARKA, DIK FAGUS, SPARROW– Пелети со висок квалитет EN PLUS А1 и А2 Класа

 

RHOSS S.p.a Italy – Топлински пумпи, Чилери, Клима Комори, Вентилконвектори (Фенкојлери)

 

BPS - Калорифери

 

KOSTOPOULOS RADIALAN – Котли на нафта и гас

 

ECOFLAM – Горилници (бренери) на нафта, гас, комбинирани горилници

 

ECOMAX – Котли на нафта и гас

 

ALISEO GROUP / EDEN Italy – фенкојлери (парапетни, касетни, плафонски, каналски)

 

K-FLEX – термо изолација (цевка и ролна)

 

VALSIR – Алупласт цевка

 

ITAP – вентили, спојки, фитинг

 

 

Работно време:

 

Пон - Петок: 08:00 - 16:00
Саб - Нед: не работиме

 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

web: www.tehnoauto.com.mkfb Instagram

Read 272 times Last modified on Monday, 13 July 2020 13:32
More in this category: « Термоефект